A Véres Gyémánt írója készít forgatókönyvet a WoW filmhez

írta: Bial ; 2012.08.05. 22:34

Charles Levitt-et kérték fel a World of Warcraft film-adaptációjának elkészítéséhez, miután a Pókember 3-at jegyző Sam Raimi kiugrott a projectből. Levitt egyébként már a harmadik író aki megfordult az MMO óriás film-adaptációja körül, így egyenlőre kérdéses hogy az új forgatókönyv író követi-e a 2009-ben Robert Rodat által írott scriptet.

Raimi egyébként az Oz: The Great and Powerful című filmért hagyta ott a WoW-ot, ami (kapaszkodjatok meg) az Óz a csodák csodájának egy előzmény filmje lesz. Hátööö...az is kellett mint egy falat kenyér, de ugye ismeritek a mondást: Nyugtával dícsérd a napot. Ja most nézem Disney produkció. Akkor sok CG, gyengusz történettel. Istenem, de negatív vagyok, ráadásul most tudtam meg, hogy egyátalán készül WoW film. Na megyek is sót szórni a fejemre....

6 hozzászólás : film world wow warcraft Charles Levitt Sam Raimi

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr644697423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bial · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.08.06. 10:50:38

Hali!
Elég sok regény jelent már meg Warcraft témában. Valamint igen tekintélyes "történelme" van a világnak, szóval azért gondolom lesz miből csemegézni az írónak.
És hogy mi értelme van? Elég csak a WoW új kiegészítőjére nézni. Egy új fajt tesznek benne elérhetővé: a két lábon járó Pandamacikat!!!
Szerintem ez már elég egyértelmű jele, hogy kezdenek kifogyni az ötletekből. A film már csak egy utolsó hadjárat a pénz kisajtolására.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy sikerül nekik összehozni egy izgalmas filmet, csak nehéz nem belelátni a mögöttes szándékot.

Daedra 2012.08.07. 19:17:55

pandák már warcraft 3 ( amit akárhogy nézünk 10 éve jelent meg ) óta megvannak a warcraft világban az meg megint más téma hogy mivel az activision a kiadó ezért muszáj legalább évente kiadniuk valamit.

Bial · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.08.08. 09:09:54

@Daedra: Üdv!
Javíts ki, ha tévedek, én úgy tudom, hogy a Warcraft 3-ban easter egg-ként voltak benne a pandák, tehát egy poén volt az egész. Tudom, hogy a kiadó miatt nagy a nyomás, de ha Blizz-ék egy kicsit megeröltetik magukat valami ötletesebb kiegészítőt is összedobhattak volna.

Daedra 2012.08.09. 18:04:52

@Bial: nem emlékszem már, hogyan szerepeltek de nem hiszem hogy tévednél sőt szerintem is easter egg volt, viszont ha azt nézzük a warcraft világ már kezd kicsit kimerülni, nehéz belerakni valami újat ami mégse tér el a témától. én a cataclysm-et se jelentettem volna meg, az új kiegészítő meg úgy ahogy van bugyuta és nem az amúgy tök király pandák miatt hanem a felesleges hülyeségek miatt, mint pl minipet duel etc.

Bial · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.08.09. 21:40:46

@Daedra:
A Lych King után én abbahagytam a WoW-ot, így a Cataclysm-hez már nem nagyon tudok véleményt mondani(mondjuk nekem az alap koncepció tetszett). Amúgy teljesen egyet tudok érteni azzal amit mondasz.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása