Orange Box Konzol Port - Bemutató

írta: PCVeterán ; 2013.03.03. 14:12

OrangeBoxPS3_001.jpgHali!

Remélem mindenki ismeri a méltán híres Orange Boxot, ami olcsón kínál 5 teljes értékű játékot...legalábbis PC-n. Ezen bejegyzés alatt kicsit taglalnám, hogy miért is lett elég silány az Orange Box konzol portja, de nézzük is előbb, hogy pontosan mi is azaz 5 játék:

Half Life 2(HF2, HF2:Episode 1, HF2:Episode 2): Gordon Freeman kalandjai több mint 40 év játéka díjat nyert meg 2004-ben, és nem véletlen. Az érdekfeszítő történet, az izgalmas akció, és a nagyszerű játékélmény miatt sok ember kedvenc játéka.

Team Fortress 2: A TF2 kicsit később érkezett, mint a Half Life, 2007-ben látta meg a napvilágot. Manapság az egyik legnépszerűbb online FPS játék, mert izgalmas, de főként vicces. Sandwich!

Portal: Nagyon régóta volt olyan, hogy engem egy logikai játék elszórakoztatott. A Portalban minden megvan, ami egy nagyszerű logikai platformjátékhoz kell. Teljesen eredeti ötlete teszi azzá, ami.

Hát meg kell hogy mondjam elég erősen kellett csalódnom a Valve-ban. Amilyen jó a PC-s verzió, olyan silány a konzol port. Ez a csomag nem minden játékára igaz(főleg egyre), de kezdjük el boncolgatni a hibákat:

Half Life 2(HF2, HF2:Episode 1, HF2:Episode 2): Itt főleg a grafikánál jön ki az igénytelenség. Amíg a számítógépen a játék még mai szemmel sem mondható rondának, konzolon annál inkább. A karakterek baltával faragottak, a táj silány. Tisztában vagyok vele, hogy ps3-on nem lehet olyan szép a grafika, mint gépen, de könyörgöm, attól még nem kéne rondának lennie. Az irányítás elviselhető, legalábbis engem nem zavart, nagyjából minden kézre állt.

Team Fortress 2: És durr, itt van a Team Fortress 2, ha még lehet így nevezni ezt az...izét. A grafika még itt sem hasonlít a PC-shez(ami tf2-nél nagy szó!), és most kapaszkodjatok meg, a játékban csak 6(!!!) pálya van és ráadásul egyetlen egy Payload(vonat)-os pálya sincs. Azt hinné az ember, hogy nem gond, majd jönnek patchek, majd kijavítják, de a Valve sz*rik rá, tudják, hogy úgyis megveszik a balekok. És ehhez jön a temérdek bug, pl. hogy sokszor amikor betesz egy játékba, kb. 10 másodpercig alig tudok megmozdulni, mert rezeg a kép.

Portal: Ez az egyetlen játék, ahol semmi bajom sincs a konzol porttal. A grafika szép, az irányítás jó és a játék nagyon is élvezetes.

Összegzés: Aki a TF2 miatt venné meg, annak azt ajánlom, hogy gyorsan gondolja meg magát, mert ráfázik, egyébként, mivel olcsó, azért nem olyan szörnyű a konzol verzió, mert azért a HF2 és a Portal is élvezhető. Remélem segítettem!

szólj hozzá : ps3 Konzol Box Port Orange

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr785114504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása