Heti Játék Megjelenések: Április 21 - Április 27, 2013

írta: Bial ; 2013.04.20. 18:37

 Egész szép kis termésünk lesz az elkövetkező héten, már ami a megjelenéseket illeti. Megjelenik a Dead Island folytatása, vérfrissítése esik át a Dragon's Dogma, valamint, érkezik pár indie alkotás is.  Tartsatok velem, katt a továbbra!

Dead Island: Riptide

  • Xbox 360, PS3, PC
  • Április 23, 2013

A Riptide ott veszi fel a fonalat, ahol az előd abbahagyta. A négy túlélő meglépni készül a zombiktól hemzsegő szigetről, ám hajójukat elkapja a monszun és a ladikjuk egy közeli szigeten ér partot, ami jóságos megmentők helyett, ismét kajás élőholtakkal van tele. Akinek még fent vannak a gépén az előző rész mentései, az ne most szabaduljon meg tőlük, a karaktereket, ugyanis át lehet hozni a második részbe!

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

  • Xbox 360, PS3
  • Április 23, 2013

A Dark Arisen tulajdonképpen a tavaly megjelent DD felújított és kibővített újra kiadása. Az eredeti játékon kívül új helyszínek és új küldetések kaptak helyet, na meg persze új szörnyecskék, akik újfajta loot-ot dobnak. Az alábbi videóban láthattok belőlük párat.

Star Trek

  • Xbox 360, PS3, PC
  • Április 26, 2013

    Egy erős cooperatív elemekkel megtűzdelt akciójátékba vethetik bele magukat a Star Trek univerzum kedvelői. A játékosok Captain Kirk és Spock bőrébe bújva írthatják a Gorn névre keresztelt gyíkszerű lények népes csapatát. Nekem egy kicsit Mass Effekt szagúnak tűnik a stuff, de ki tudja még bármi lehet belőle.

    Don’t Starve

    • PC

    A Klei Ent. túlélőjátéka már egy ideje elérhető a játékosok számára (és már így is egész szép kis rajongó bázist szerzett magának). Mindenesetre a jövő héten kijön a béta fázisból és teljes egészében elérhetővé válik.

    Poker Night 2

    • PC, PSN, XBLA
    • Április 23, 2013

    A Poker Nights 2-t a Telltale készíti. Tudjátok ez a csapat csinálta a Sam and Max, meg a Walking Dead kalandjátékokat. A PN2 pontosan az aminek látszik: egy szimpla póker játék, azzal a csavarral, hogy az ellenünk játszó karakterek, egytől-egyig ismert játékok szereplői, akik poénos beszólásaikkal dobják fel a meccset. A különféle achivementek kibontásával pedig, Borderlands 2-s kosztümöket és egyéb apróságokat tehetünk magunkévá. Gigantikus Max fej, valaki?

    StarDrive

    • PC

    A StarDrive egy Pc-exkluzív stratégiai játék az Iceberg Interactive fejlesztésében. Kezdetben nincs egyebünk egy apró bolygón és néhány űrhajón kívül, aztán persze szép lassan felfedezzük a csillagtérképet, összehaverkodunk pár földönkívüli fajjal, a kevésbé szimpatikusakat meg ledaráljuk a flottánkkal. Mindeközben erőforrásokat gyűjtünk és a beépített szerkesztő segítségével összedobhatjuk a galaxis legtáposabb űrszekereit. 

    szólj hozzá : Játék Star Megjelenések Trek Dogma Riptide Dragon’s Don’t Starve

    A bejegyzés trackback címe:

    https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr395236510

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    Keresel valamit?

    Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

    Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

    Hirdess a Warzone-on!

    Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

    Statisztika

    süti beállítások módosítása