Call of Duty: Ghosts - Novemberben Érkezik az Idei FPS Adag

írta: Bial ; 2013.05.02. 10:14

A 2013-as évben sem maradunk Call of Duty játék nélkül. A CoD-ok új generációjaként harangozták be a Ghosts-ot a játék hivatalos twitter oldalán. Ugyan sokaknak már a könyökükön jönnek ki az évente megjelenő epizódok, az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy a játékot nagy valószínüséggel ismét az Infinity Ward fejleszti majd, akik a korszakalkotó 4-est is készítették(úgy tűnik van az a pénz, amiért a srácok hajlandóak megbocsájtani az Activision piszkos húzásait). Legalább is erre enged következtetni az az artwork, amit a stúdió közzétett.

Az mindenképp jó hír, hogy leváltották az agyon foltozott IW4 grafikus motort és a Ghosts-ot már egy új generációs engine fogja futtatni. Így hosszú idő után remélhetőleg látvány világ terén is képes lesz felzárkózni a konkurenciához. Egy kiszivárgott poszternek köszönhetően megjelenési dátumunk is van, e szerint November 5.én érkezik az új CoD.

Nos, ez még bárhogy elsülhet, mindenesetre kíváncsi lennék a véleményetekre. Várjátok az új részt, vagy itt az ideje nyugdíjazni a sorozatot? 

szólj hozzá : of Duty Call Ghosts CoD

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr175260984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása