Heti Játék Megjelenések: Május 5 - Május 11, 2013

írta: Bial ; 2013.05.04. 06:00

Nem egészen értem, hogy mi alapján történik a játékok megjelentetése. Egyik héten annyi van, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét, máskor meg örül, ha össze tud kaparni pár játékot. A jövő heti termés: két indie játék pc-re, 3ds-re pedig érkezik mindenki kedvenc olasz vízvezeték szerelőjének legújabb kalandja, vagyis ez inkább valami válogatás lesz. Na, mindegy tartsatok velem. Kett a továbbra! 

Residue

  • PC

A Residue 4 ember történetét meséli el, akik megpróbálták helyrehozni a különféle katasztrófák által tönkretett földet, ám az egész balul sül el, így még inkább rontanak a helyzeten. Évek múlva visszatérnek a project helyszínére, egy kiszáradt tómederbe és itt veszi kezdetét a játék. Egy platform játékkal van dolgunk, ahol mind4 karakter mind más tulajdonságokkal rendelkezik, így más játékstílust is igényel majd az irányításuk. Itt találtok demo-t

 

Ballpoint Universe

  • PC

Emlékeztek még a ceruzákra? Valamikor réges-régen az emberek arra használták őket, hogy papírra vessék a gondolataikat (na meg rommá rágcsálták a végüket feszültség levezetés gyanánt). Ez egy olyan világban volt, ahol az emberek még nem használtak billentyűzetet és az érintőképernyőt sem ismerték. Előbb vagy utóbb lesz olyan korosztály, akikkel ez a beszélgetés valójában meg fog történni. Ők meg csak bámúlnak majd a mátrixos csatolófelület mögül: 'Te, és mi az a billentyűzet?'

De addig is amíg ez a bizarr utópia megvalósul, dőljünk hátra a székünkben és élvezzük ki a kézi rajzok csodáját. A Ballpoint Universe világát egy az egyben kézzel rajzolt elemekkel keltették életre. Ez a platformer és repülős lövölde hibrid elképesztően néz ki menet közben. Ha nem hisztek nekem, akkor lessétek meg a trailert, vagy próbáljátok ki a demót ezen a linken.

Mario and Donkey Kong: Minis on the Move

  • Nintendo 3DS

Több mint 180 pályán keresztül terelgethetjük a Mario univerzum karaktereit a különféle labirintusokban. Az alsó érintőképernyőn variálhatjuk a pályaelemeket, a felsőn pedig a karakterünket kell terelgetni. 

Ha valami kimaradt volna, akkor azt feltétlen jelezzétek kommentben, köszi!

szólj hozzá : 2013 Játék Megjelenések Heti

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr95263150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása