TOP 10: Legdögösebb színésznők - by Power

írta: !Márk! ; 2013.05.15. 06:00

Üdv mindenkinek! Kisebb szünet után egy pikáns témát szolgáltató toplistával térek vissza. A jövőben lehet majd számítani jó sok toplistára, amelyeket igyekszem a lehető legváltozatosabb tematika alapján kiválogatni. A színésznőknek két feltételnek kellett megfelelniük, hogy felkerülhessenek a listára: egyrészt csak élő személyek szerepelhetnek, másrészt pedig igyekeztem aktuálissá tenni a listát, ami azt jelenti, hogy olyanok nem lesznek a listán, hogy "XY a '90-es években jól nézett ki, de ma már annyira nem az igazi." Tulajdonképpen egy 2013 best of-ként is értelmezhető ez a lista, szigorúan szubjektív véleményen alapulva. Nagyon nehéz dolgom volt a lista összeállításánál, sok nagyon szép színésznőt kellett kihagynom, de igyekeztem az én személyes kedvenceimet összeszedni. Íme a 10 legdögösebb színésznő szerintem, 2013-ban (a lista megtekintéséhez kattints a tovább gombra):

10. Emma Watson

Született: 1990.04.15.

Díjak: -

Emlékszem, amikor a Harry Potter filmeket nézve figyeltem az akkor még szárnyait bontogató kislányt. Mára meg igazi nő lett belőle, amit nem csak a külsejére értek. Most még látszik rajta az a kislányos báj, ami szerintem kifejezetten előnyére válik, de színészi kvalitásait tekintve is nagyon szépen fejlődik. Elég csak megnézni az Egy különc srác feljegyzéseiben. Egyre több felkérést kap, a kérdés az, hogy milyen ügyesen lavírozik a szerepek között. Én mindenesetre drukkolok neki.

emma-watson.jpg

 

 

9. Scarlett Johansson

Született: 1984.11.22.

Díjak: -

Sok férfi szemében ő az első számú szexszimbólum, nálam viszont "csak" a kilencedik. Ez azért van, mert eléggé túlértékeltnek tartom. Nagyon dögös csaj, de annyira szerintem mégsem, amennyire áradoznak róla. Ő az a színésznő, aki folyamatosan ingázik a blockbusterek és a kisebb költségvetésű drámák között, de általában jó érzékkel választ. A dús ajkai a legvonzóbbak számomra Johansson-ban és ha színészi teljesítményekről van szó, akkor sem elhanyagolható.

scarlett_johansson.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Rachel McAdams

Született: 1978.11.17.

Díjak: -


Nem szeretem ezt a szót használni, de ha Rachel McAdams-re ránézek, akkor az jut először eszembe, hogy cuki. Az ő személyiségéről annyira tiszta képem nincsen, de szívmelengető mosolya alapján egy nagyon kedves és önzetlen ember képe jelenik meg előttem. Korábban nem volt egy sokat foglalkoztatott színésznő, azonban most van karrierje csúcsán. Egyre több a felkérés, a készülő film. A Szerelmünk lapjaival berobbant színésznő nem mindig választ jól filmek terén, de mindig igyekezett a magáét hozzátenni. Leginkább romantikus filmekben láthattuk, ahol az erős érzelmek hiteles kifejezése hívatta fel magára a figyelmemet.

Rachel-McAdams-rachel-mcadams-647572_1024_768.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Elisha Cuthbert


Született: 1982.11.30.

Díjak: -

Ő tipikusan az a színésznő, akit nem ismernek túl sokan és ebből kifolyólag nem is találkoztam a nevével hasonló tematikájú toplistákon, pedig szerintem simán megérdemelné. (Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a bizonyos hetedik hely.) Túl sok filmjét nem láttam (bár hozzáteszem nem elég bő a választék), a legtöbb embernek talán a Szüzet szüntess! expornós szomszédlány szerepében lehet ismerős. Nem egy felkapott sztár, de ennek ellenére hihetetlen, hogy 2009 óta nem szerepelt mozifilmben. Azóta csak sorozatszerepeket kapott. Általában mellékszerepeket kap, így nem igazán volt lehetőségem kifürkészni a színészi tehetségét. Mondanám, hogy drukkolok neki egy sikeresebb karrier befutásához, de sajnos azt kell mondanom, hogy nem hiszem, hogy őt felfedezik.

Elisha-Cuthbert-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Emma Stone

Született: 1988.11.06.

Díjak: -

Watson után megérkezett a listára a másik Emma is! Emma Stone az, aki nem csak a külseje alapján lenne tökéletes barátnő. Hiszen amennyire ismerem a személyiségét az alapján egy nagyon jó humorú, bolondos lány, aki nagyon ragaszkodik a szeretteihez. Napjaink talán legfoglalkoztatottabb színésznője. Folyamatosan készülőben van valami újabb dobás tőle, de úgy látszik bírja a tempót. Színésznőként is egyre inkább csiszolódik a tudása, jó rendezéssel és jó szerepválasztásokkal még sokra viheti. Az arcberendezése nem igazán szimmetrikus, kissé szokatlan, de ettől válik különlegessé, plusz még azon kevés nők egyike, akiknek ugyanolyan jól áll a szőke, mint a vörös.

tumblr_m83bryJgQj1r7bi9wo1_500.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Keira Knightley


Született: 1985.03.26.

Díjak: -

Sokan azért kritizálják ezt a csodás brit színésznőt, mert "deszka" teste van. Igaz ez nem mindig a legelőnyösebb dolog, de olyan szép arcú nőknél, mint Keira Knightley úgy gondolom, hogy ez nem is számít igazán. Elisha Cuthbert-tel ellentétben ő kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát. Gyakorlatilag az első filmszerepeitől fogva kapja a folyamatos felkéréseket és jóformán nincs olyan év, ami ne telne el egy-két Knightley film nélkül. Minden második filmje kosztümös, ahol még inkább megmutatkozik a szépsége. Széleskörű skálán képes játszani. Képes megformálni egy bohém, piálós csajt, ugyanakkor a hercegnős, kicsit primadonnásabb szerepek sem állnak távol tőle. A kezdőlökést olyan filmek adták meg számára, mint A Karib-tenger kalózai vagy az Igazából szerelem. A karrierjét nem kell félteni, jó eséllyel fogunk még róla rengetegszer hallani.

pirates-queen-keira-knightley-3199819-1600-1200.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Katrina Bowden


Született: 1988.09.18.

Díjak: -

Katrina Bowden csak a teste miatt került előkelőbb helyre, mint Keira Knightley. Furcsa kettősség jellemzi őt: ártatlan, aranyos arca van, viszont olyan bomba jó teste, amit ritkán lehet látni. Nagyon kevés filmben szerepelt eddig, de talán az elkövetkezendő években befut majd. Általában csak optikai tuningként van jelen a filmjeiben, annak viszont nagyon tökéletes.

365314-katrina_bowden.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Penélope Cruz


Született: 1974.04.28.

Díjak: 2006. Európai Film-díj: Volver

         2009. Oscar-díj: Vicky Christina Barcelona

A listán ő a rangidős, közelít a negyvenhez, de ez ne rémisszen meg senkit, mert egyáltalán nem látszik rajta. Talán ő az, aki a legjobban tud szerepeket választani, egy-két malőrt leszámítva. Nagyon sikeres színésznő, annak ellenére, hogy nem mindegyik filmje kapta meg a nagy elismeréseket. Nem csak az egyik legjobb, de az egyik legszebb színésznő is szerintem. Rachel McAdams-ről a cuki jelző jut eszembe, Penélope Cruz-ról a gyönyörű. Ez pedig olyan szó, amivel nem szoktam csak úgy dobálózni, de a spanyol sztár kiérdemelte. Külsejéről üvöltenek az ibériai vonások, ez pedig nagyon szexi.

penelope_cruz_hd-wallpaper-67534643.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Olivia Wilde


Született: 1984.03.10.

Díjak: -

Olivia Wilde csak egy apró paraszthajszállal csúszott le a dobogó legfelső fokáról. Ő az a színésznő, akit nem tudok egy szimpla "jó csaj" kifejezéssel megfelelően leírni. Amint meglátom kiváltja belőlem az "aztak.rva" hatást. Megjelenik és azon nyomban férfiak ezreinek kezd el dagadni a farmer. Ennyire dögös nőt nagyon-nagyon ritkán látni. A fantasztikus teste mellett a szemei fognak meg igazán. A szemeiből egy leírhatatlanul erős szexuális kisugárzás irányul a nézők felé. Azonban mintha anyagi gondjai lennének. Mondom ezt azért, mert általában fűt-fát elvállal, amit az orra alá tolnak, ami nem biztos, hogy jó dolog. Népszerűsége és kereslete már-már Emma Stone-éval vetekszik. Színészi képességei erősen kifogásolhatók, de az ő esetében ez a legkevésbé sem érdekel.

the-change-up09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Anne Hathaway


Született: 1982.11.12.

Díjak: 2013. Golden Globe-díj: A nyomorultak

         2013. Oscar-díj: A nyomorultak

Anne Hathaway-t valamiért mostanság nagy divat lett utálni, amit nem igazán értek. Csak a féltékenységet tudom elképzelni, mint indítékot. A kérdés az, hogy a féltékenység a külsőre, vagy a tehetségre vonatkozik. Merthogy Hathaway mindkettőben a topon van az biztos. Túlzás nélkül mondom, hogy mindent imádok benne. Személyisége alapján (mármint amit mi látunk) egy nagyon rokonszenves, szerény, vidám nőnek tűnik. Karrierjét illetően most van a csúcson: idén egy Golden Globe-bal és egy Oscar-ral is elismerték A nyomorultakban nyújtott alakításáért. Lehet nehéz elhinni, de elfogultság nélkül mondom, hogy amit ott művelt Hathaway, az a legjobb női alakítások egyike, amit láttam. És akkor a külső. Mindegy, hogy rövid vagy hosszú haj, mindkettő jól áll neki. (Bár azért remélem, hogy ismét megnöveszti, kicsivel jobban tetszik hosszú hajjal.) A nagy barna őzike szemei elvarázsolnak, akárhányszor megpillantom őket, a mosolya pedig felbecsülhetetlen. Egyszerűen nincs olyan kép vagy film, amit meglátván ne zúgnék bele rögtön. Kezdetben még nem igazán sikeres alkotásokban szerepelt, de hál' Istennek megtalálták a benne rejlő tehetséget, így a brooklyn-i lány 2013-ban a legsikeresebb színésznők egyike.

slider-option.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem tetszett a lista. Írjátok meg a véleményeteket, illetve azt, hogy ti kiket raknátok bele egy ilyen listába!

2 hozzászólás : 10 színésznők TOP Legdögösebb

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr95300787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GoldenHeartChris 2013.05.15. 18:21:11

Örülök, hogy Megan Fox nincs a listán! :-D

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.05.15. 18:53:41

@GoldenHeartChris: Nem is értem ezt a nagy hype-ot körülötte, szerintem nem szép csaj, sőt van, hogy kifejezetten csúnyának tartom.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása