Eladó PC játékok a Warzone blogon!

írta: !Márk! ; 2013.05.26. 21:53

Üdv mindenkinek!

A helyzet az, hogy az utóbbi időben felfigyeltem rá, hogy egyre több olyan PC játék trónol a polcaimon, amelyekkel már nem igazán játszom, ergo csak a helyet foglalják. Ennek apropóján született meg bennem a gondolat, hogy összeállítok egy csomagot ezekből a szoftverekből és ezt eladom, amennyiben van iránta érdeklődő. A játékok nagy része kicsit régi, de akadnak köztük igazi gyöngyszemek, díszdobozos kiadások és miegymás. A játékokért és a részletekért kattints a TOVÁBB gombra!

Mielőtt még listáznám a játékokat, egy-két fontos tudnivalót közlök:

- A játékok egytől egyig eredetiek, a tokok jó állapotban vannak, csak az extra kiadások papírtokjain látszódik némi gyűrődés.

- A lemezek többnyire karcmentesek, egy-két kisebb nyom látszik némelyik lemez hátulján, de minden játék működik!

- Akadnak olyan játékok, amelyekhez szükséges megadni CD-kulcsot. Ezek az eredeti kulcsok megtalálhatók a lemezek tokjaiban.

- Az operációs rendszerből származó esetleges problémákért felelősséget nem vállalok! Nekem Windows XP-m van, a játékok egytől egyig futnak rajta. Más op. rendszerekről nem tudok véleményt mondani. Valószínűleg tartom, hogy modernebb op. rendszereken is futni fognak a játékok, de nem mondanám biztosra! Kérek mindenkit, hogy ennek fényében gondolkozzon el a vásárláson.

- NAGYON FONTOS: A vásárlás lebonyolítását csak és kizárólag SZEMÉLYES találkozó alkalmával kívánom megejteni, ezen belül is BUDAPESTEN! Ezért kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik számára nem jelentene gondot eljutni a fővárosba. Az átadás helyszínét közös megegyezés alapján határozzuk meg a potenciális vásárlóval.

Elöljáróban ennyi lenne, lássuk a kínálatot (a képek a leírások alatt megtekinthetők):

Mirror's Edge: Egy elég közkedvelt játék, annak ellenére, hogy viszonylag egyedinek mondható. Ez egy parkour játék, története nincs sok, de roppant szórakoztató. Extrák: eredeti aktiválókulcs, a játék soundtrack-je szintén eredeti lemezen.

Empire Earth II: Nemrég PCVeterán csinált erről bemutatót és abszolút osztom a véleményét. Remek stratégiai játék, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok híve valamiért ezeknek a játékoknak. A külsőn látszik már kicsit a kor, de a játékélmény páratlan. A játék teljesen magyar nyelvű és természetesen az eredeti aktiválókulcs is jár hozzá.

Prince of Persia - Warrior Within: Nem titkolom, a kedvenc Prince of Persia játékomról van szó. Azért adom el ezt is, mert már annyiszor kijátszottam, hogy már kezdi elveszteni a varázsát. PoP rajongóknak kötelező darab, de mindenki számára páratlan szórakozást nyújthat.

Turok ("Gyémánt" Kiadás): Ezen játék eladásán nagyon sokat gondolkodtam, ugyanis az összes eladásra szánt játék közül ezt tartom a legjobbnak. A történet nem váltja meg a világot, de ez a játék egy igazi adrenalinbomba. A grafika pedig még mai szemmel is igen jónak mondható. Egyik kedvencem ez a dzsungel-gyilkolósdi, szerintem másnak sem fog csalódást okozni.

CSI: The Complete Collection: Nagyon kevesen ismerik a világhírű CSI sorozatok játékadaptációit, pedig igazán megérdemelné a figyelmet. Ez a kis csomag 3 db CSI játékot tartalmaz, a CSI: Crime Scene Investigation-t, CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives-t, valamint a CSI: Miami-t. A játék nagy pozitívuma, hogy a sorozatban megismert karakterek nagyon jól visszaköszönnek itt is. Azoknak ajánlom, akik szeretik az agyalós logikai játékokat, mert itt bizony használni kell az agyadat! Ez az a játék, ami nem megoldható 2 perc alatt, gondolkozni kell rajta. Izgalmas küldetések, jó történetek, érdekes fordulatok, ez az amit ez a három játék kínál.

Trackmania Sunrise: Szeretem a Trackmania szériát, ezzel együtt a Sunrise-t is, de ezt a részt sem ismerik túl sokan. Ez sem mai játék, de nagyon szórakoztató. Aki szereti a Trackmania-kat az ezt is szeretni fogja, de úgy általában jó eséllyel tetszeni fog az autós játékok szerelmeseinek.

Call of Duty: United Offensive: A CoD-ot remélem senkinek nem kell bemutatni. A United Offensive az első Call of Duty játék kiegészítője, ezért nagyon fontos elmondanom, hogy csak akkor fog futni a gépeden, ha fel van telepítve az első rész! A játék hozza a CoD-ok színvonalát és multizásra is lehetőség van, ugyanis a tok tartalmazza az eredeti kulcsot.

Race 07: Igazi csodabogár ez a játék. Ez is, a Turok-hoz hasonlóan vastag tokban, papírcsomagolással szépítve van birtokomban. A játék pedig egy nagyon korrekt autóverseny-szimulátor. Nagyon sok pályát tartalmaz a játék és rengeteg különböző autóverseny osztályokban mérettethetjük meg magunkat, akár online is. Nagyon igényes versenyzős game, bár kicsit e fölött is kezd eljárni az idő.

Colin McRae Rally 3 és Colin McRae Rally 2005: A Colin McRae Rally széria is közel áll a szívemhez, sok nosztalgikus emlék fűződik hozzájuk. A 3 inkább az elképesztően magas játékélményével fogott meg, a 2005 pedig az elképesztő grafikájával anno. Nem véletlenül a legismertebb rally-s játékszéria ez, ugyanis ennyire realisztikus és élvezetes versenyjátékkal ritkán találkozik az ember. Nagy becsben tartottam őket, ám most mégis megszabadulnék tőlük.

Prince of Persia - The Sands of Time: Ez a régebbi Sands of Time, mielőtt még bárki valami másra gondolna. Nem a legjobb PoP játék, de annak idején emiatt zúgtam bele a Prince of Persia világába. Régi darab, de igazi gyöngyszem.

Soldiers - Heroes of World War II: Nem túl ismert játék ez sem, de nem a szokásos második világháborús FPS játék a Soldiers. Sokkal inkább a stratégiára van kihegyezve. Engem annyira nem fogott meg, de alapjáraton nem egy rossz darab ez sem.

Conflict Desert Storm II: Na ez viszont már egy igazi FPS játék, ami még egy régebbi Gamestar szám melléklete volt. Az elején egész jól elszórakoztam vele, de aztán hamar meguntam. Nem egy vállalhatatlanul rossz játék, de nem nyújt igazából semmi extrát.

Ki vagy rúgva!: Ez nem más, mint egy Pokoli szomszédok másolat, de aki a kópián képes magát túltenni és szerette a Pokoli szomszédokat, az valószínűleg ezt is kedvelni fogja. Egy olyan ember szerepében játszhatunk, akit kirúgnak a munkahelyén, de az utolsó nap bosszúból még mindenféle csínytevést követ el. Nagyon kretén játék, de ha nincs jobb dolga az embernek, akkor remek szórakozás lehet. Igazi bűnös élvezet. :)

Golem: És a végére következzék egy kultikusan rossz játék. Nem szépítem, ez a játék valami iszonyatosan rossz! De minden hibája a bájává válik és ezért képtelen vagyok rá haragudni. Bizonyos körökben igazi gyöngyszemnek számít és itthon már van egy elég komoly rajongótábora is.

Nos, tudom, hogy ez nem egy eget rengető gyűjtemény, de azért igyekeztem. A 18 játék ára összesen 9000 Ft. Ebben az árban sok tényező közrejátszott: a tokok állapota, extra kiadások, aktiválókódok stb. Csakis készpénzt fogadok el fizetőeszközként. A játékokat csak egyben szándékozom eladni, tehát egy-egy lemez eladásáért nem fogok a fővárosba utazni. A jelentkezéseket, esetleges kérdéseket az alábbi e-mail címre várom: superfigo@citromail.hu

A végére pedig következzenek a képek a lemezekről, amiket az alábbi linken megtekinthettek: http://indafoto.hu/warzonepower/image/18693489-476fd1b4/561963

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr465319070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása