Júliusi moziajánló

írta: COdY ; 2012.07.01. 19:30

A mai moziajánlóval elkezdünk egy új rovatot melyben összefoglaljuk nektek, hogy az adott hónapban milyen filmeket is láthatunk a mozikban, hátha tudunk segíteni a döntésben. Az ajánló minden hónap elején fog megjelenni. Reméljük, hogy tetszik nektek az ötlet és akkor lássuk mit nézhetünk júliusban.

0000-Retro_Projector_0.jpg

(katt a továbbra)

Jégkorszak 4: Vándorló kontinens:

Az animációs filmek kedvelő ismét örülhetnek hiszen kedvenc sarkvidéki állatik visszatérnek a mozivásznakra. A premier rögtön hónap elején, egészen pontosan 5.-én esedékes. A film természetesen 3D-ben is megtekinthető.
Egy kis kedvcsináló:

A Csodálatos Pókember:

A képregény rajongók sem fognak unatkozni mivel ebben a hónapban két hős is érkezik a mozikba. Először az újra gondolt Pókember libbenhet be a vásznakra. Külföldről elég jó kritikákat kapott a film bár ez nem meglepő hiszen Amerikában sokkal nagyobb a Spider Man rajongók köre mint hazánkban. Bár sokat én nem várok tőle a 3D szerintem jól nézhet ki. Hazánkba 12.-én láthatjuk majd mi sült ki belőle.

Sötét Lovag: Felemelkedés:

Elérkeztünk ahhoz a filmhez amiről már a trailerek alapján ódákat lehetne zengeni és nem csak a Júliusi kínálatból emelkedik ki hanem az egész éviből. Batman legendája ezzel a résszel le fog zárulni sokunk bánatára de inkább legyen vége egy remek trilógiává válással mint hogy a sok folytatás a színvonal rovására menjen. Elképzelni nem tudom, hogy ez a film ilyen kiváló szakemberek mellett elbukna, úgy hogy nagy valószínűséggel a Sötét Lovag a padlóra küldi a Pókembert. Oldalakat tudnék róla írni mert számomra ez az év legjobban várt filmje de még 26.-ig várni kell. Addig is itt a legutolsó és egyben legbeszédesebb trailer.

Nem maradt más hátra mint hogy jó szórakozást kívánjak a mozihoz!

2 hozzászólás : ajánló mozi filmek batman pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr824622612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása