Heti Játék Megjelenések: Április 28 - Május 4, 2013

írta: Bial ; 2013.04.28. 10:04

 Sziasztok! Ismét itt a hétvége, kipróbálhattuk az új Dead Island-et és a Star Trek legújabb feldolgozását. De jövő héten sem maradunk friss játékok nélkül, bár nagy címeket ezúttal ne tessék várni. Lássuk a felhozatalt, katt a továbbra!

    Legends of Eisenwald

    • PC

    A LoE egy stratégia és szerepjáték hibrid, körökre osztott harccal. A játék a Kickstarterről indult és már évek óta készülget az Aterdux Fehéroroszországi stúdiójában...

    Ragnarok Online 2

      • PC

    A Ragnarok Online 2 régi MMO mechanikákat használ és főleg azoknak lehet érdekes, akik játszottak a Ragnarok Online 1-el.

    Far Cry 3: Blood Dragon

      • PC, Xbox 360, PS3

    A Blood Dragon a Far Cry 3 egy standalone (vagyis nem kell hozzá az alapjáték) kiegészítője. Ugyan az alap játék mechanizmusok maradnak a régiek, a BD stílus szempontjából a 80-as évek kissé gagyi sci-fi-jeiból merít, cyborgokkal, dínókkal, és a vhs korszak elmaradhatatlan csíkozódó látványvilágával Noha a hivatalos megjelenés május elsején esedékes, a játék már egy ideje hozzáférhető a net sötétebb bugyraiból. Történt ugyan is, hogy a hónap elején élelmes hackerek egy csoportja feltörte az Ubisoft Uplay áruházának szervereit és sikeresen lementették a játékot. 

    Expeditions: Conquistador

      • PC

    Egy újabb Kickstarter "szökevény". A Conquistador egy történet központú RPG, ahol a sztori kimenetelét aktívan befolyásolhatod a cselekedeteiddel. Na, meg persze itt is helyet kapott egy kis stratégia is...

    Deadly Premonition: The Director’s Cut

      • PS3

    Április 26-án fog megérkezni hozzánk a 2010 elején megjelent nyíltvilágú horrorjáték, a Deadly Premonition feljavított változata kizárólag PlayStation 3-ra, amely többek között olyan újításokat tartalmaz, mint a feljavított grafika, az átdolgozott irányítás vagy az új forgatókönyv.

    TrackMania 2 Stadium

      • PC

     ATrackmania 2: Stadium a Trackmania: Nationsből ismerős pályákat hozza el felújított és némileg kiegészített változatban. Ez jól láthatóan azoknak szól, akik már régebb óta nyüstölik a sorozatot, különösen annak ingyenesen játszható változatát; ők itt otthon fogják magukat érezni. 

    Zeno Clash II

      • PC

    Már majdnem négy éve történt meg a Zeno Clash 2 bejelentése, de ez idáig a fejlesztők csak nagyon kevés információt osztottak meg a játékkal kapcsolatban. A  Zeno Clash 2 megjelenése április 30-án esedékes letölthető formában PC-re, de a PlayStation 3 és Xbox360 tulajoknak sem kell aggódniuk, valamivel később számukra is elérhető lesz a játék.

    Leviathan: Warships

      • PC

    A Leviathan egy multiplayerre kihegyezett stratégiai játék, ahol a digitális hajóskapitányok a saját flottájukat kormányozva egymásnak ugorhatnak egy jó kis hirig erejéig. Persze van coop mód is, ahol a gép által generált küldetéseket vihetjük végig a haverokkal. 

    Fez

      • PC

    A Fez egy egyedi pálya-designal megáldott platformjáték, a Politron Corp. fejlesztésében, ahol egy 2d-s lénnyel fedezhetjük fel a 3. dimenzió nyújtotta örömöket... 

    Full Mojo Rampage

      • PC

    A Full Mojo Rampage a Voodoo világba kalauzolja el a játékost, ahol random generált pályákon oszthatjuk az észt, na meg a különféle voodoo varázslatokat, miközben küldetéseket oldunk meg és felfedezzük a világot...

    Hú, jó sok minden érkezik, bár a nagy részük annyira nem mozgat meg. Na és ti, találtatok valami érdekeset?

    1 hozzászólás : 3 dragon blood cry far Játék Megjelenések Május

    A bejegyzés trackback címe:

    https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr995250458

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Lapszang 2013.04.28. 11:17:20

    Hát Blood Dragont már tényleg csak az nem vitte még végig, aki nem akarta.xD Amúgy ennek a Full mojo Rampagenek van egy kis diablo beütése nem?

    Keresel valamit?

    Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

    Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

    Hirdess a Warzone-on!

    Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

    Statisztika

    süti beállítások módosítása