Néhány friss előzetes!

írta: COdY ; 2012.05.08. 11:13

Habár idén már több moziélménnyel is gazdagodhattunk még bizony vannak olyan filmek melyekre érdemes várnunk. Annak érdekében pedig, hogy ezt a várakozást meg nehezebbé tegyék néhány új trailer látott napvilágot. Lássuk miről is van szó:

A sötét lovag - Felemelkedés:

Számomra gyakorlatilag ez az egész évben legjobban várt film. Eddig kaptunk két előzetest belőle azonban ebben sokkal többet látunk mint eddig. Röviden belepillanthatunk Batman és Bane epikusnak ígérkező küzdelmébe, láthatunk hatalmas robbanásokat, megleshetjük a Macskanőt is és nem utolsó sorban megpillanthatjuk mozgásban a Batwinget. Csak győzzük kivárni a premiert a trailer ugyanis hátborzongatóan jó!!

The Expendables 2:

Barney Ross és kőkemény csapata ismét szétcsap a rosszfiúk között! A sztoriról ugyan még sokat nem hallottam de gondolom nem kell egy szép irodalmi mű ahhoz, hogy kedvenc akcióhőseink ismét felrobbantsanak egy fél szigetet. Az új részben viszont Bruce Willis nem csak egy munkaadó lesz hanem bekeményít és bizony Arnold is fegyvert fog újra! Ja és ismét halhatjuk tőle egyik leghíresebb mondatát ami piszok jó feelinget ad a trailernek és már nagyon rég hallottuk!

 A Csodálatos Pókember:

Bevallom őszintén ez a film teljesen hidegen hagy és nem is igazán értem minek kell újra elölről kezdeni Peter Parker történetét. Persze Amerikába sokkal nagyobb a Spider Man rajongók köre mint hazánkban ezért ott lehet, hogy van rá igény. Mindenesetre most kaptunk egy egész mozgalmas trailert.

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr524495806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása