Gangster Squad-Egy újabb klasszikus közeleg?

írta: COdY ; 2012.05.11. 21:26

Megérkezett Ruben Fleischer legújabb filmjének bemutatója. A rendező a zombielandi móka után és a 30 perc vagy annyi se című felejthető akció-vígjátéka után belecsap a vérbeli gengszter élet bemutatásába.

A film története dióhéjban: 1949-ben veszi kezdetét, a városban virágzik az illegális szerencsejáték, Cohen (Sean Penn) emberei prostikat futtatnak, az utcákat elárasztják a kábszerek és fegyveres gazfickók. Ráadásul még a rendőrök és a politikusok egy része is úgy táncol, ahogy ő fütyül. Nick Nolte azzal bízza meg a Josh Brolin által megformált nyomozót, hogy takarítsa ki a szemetet a városból, minden eszköz megengedett, de csak magukra számíthatnak. Brolin megszervezi saját kis egységét, Ryan Gosling, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi, Robert Patrick csatlakozik a különítményhez. Cohen arcáról lelohad a vigyor és aggódni kezd.

A trailerben Ryan Gosling oldalán feltűnik Emma Stone is így az Őrült dilis szerelem után ismét egy párt alkothatnak a vásznon.

Az trailer  egy kemény, ütős alkotást ígér, ordít róla, hogy azt szeretné, ha díjakkal halmoznák el. Reméljük ez így is lesz és nem csalódunk.

Apropó ezen a képen Gosling tisztára olyan mint Cole Phelps (L.A. Noire) nem?

4 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr474503128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lagzilajcsiforever 2012.05.12. 20:16:57

NA EZ NAGYON NAGY LESZ !!!!!!!!!!!!

lagzilajcsiforever 2012.05.12. 20:21:28

Amúgy a perfectinsanit-s srácoktól kérdezném hogy attól még hogy új blogra költöztek , még meg lesz tartva a közös filmnézés ?

COdY · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.05.12. 21:18:27

@lagzilajcsiforever: A nevükben nem tudok nyilatkozni de jelenleg a legtöbben vizsgáznák így a válasz lehet, hogy késik kicsit de majd visszajeleznek.:)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.05.13. 21:00:22

@lagzilajcsiforever: Én már rég próbálom lebonyolítani, de senki nem ér rá erre.. szóval nem tudom mi lesz a jövő. Ha megtartjuk, akkor biztos hogy ide, valamint az Új blogomra is kikerülnek majd az értesítések róla. Természetesen köszönjük az érdeklődést is.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása