Készül a Beyond Good and Evil 2

írta: Bial ; 2012.05.14. 20:12

A 2003-ban megjelent Beyond Good and Evil ugyan a kasszáknál nem teljesített valami fényesen, de remek hangulatával és szerethető karaktereivel egyaránt a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált. Ezek után egyértelműen adta magát a folytatás. 2009-ben egy trailer és egy gameplay videó is felkerült a BGE2-ről, ám a rajongók lelkesedése hamarosan alább hagyott, amikor az Ubisoft bejelentette, hogy lelőtték a projectet. Az évekig tetszhalott állapotban lévő játék, azonban úgy tűnik, hogy mégis elkészül. Legalább is erre enged következtetni az a videó ami a napokban került ki a netre.

Bár pontos részleteket még nem tudni, (az erősen indiai beütésű környezeten kívül) a játék ötletgazdája Michel Ancel igen csak célozgatott rá, hogy a Beyond Good and Evil 2 már a következő konzol generációra készül. Ezek szerint már a generáció váltás közelebb van mint gondolnánk, ugyebár kell majd egy pár húzónév ami vásárlásra ösztönzi a jónépet.

Nos, ki játszott az első BGE-vel? Na és új konzolt ki szeretne venni?

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr214508548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása