Augusztusi mozi ajánló!

írta: COdY ; 2012.08.09. 11:03

Nyaralás miatt megkésve ugyan de azért összeállítottuk nektek mit lehet érdemes megnézni augusztusban.

0000-Retro_Projector_0.jpg

Apa ég! - Premier: Augusztus 2.:

Adam Sandler új filmje mostanra már a mozikba került és hát a Jack és Jill után az ember nem tudja mire vállalkozik ha erre költi a pénzét. Jó kérdés, hogy mi várható ettől a filmtől de nem hiszem, hogy sok minden. Én régen nagyon kedveltem Sandler filmjeit de sajnos nekem is be kellett látnom a hanyatlását.

Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Premier: Augusztus 9.:

Na hát aztán számomra ez is egy igen ködös cím mivel igen csak két esélyes filmnek néz ki. Lehet belőle egy akár egy látványos, elborult hangvételű film is de egy bődületes baromság is. Jó kérdés, hogy megéri e a pénzét mindenesetre 3D-ben is moziba kerül majd.

Az Emlékmás - Premier: Augusztus 16.:

Na ez a film már jobban érdekel hiszen mindenki Arnoldja főszereplésével már készült egy Emlékmás ami nekem nagyon tetszett és kíváncsi vagyok, hogy milyen az újragondolt verzió. Az igazat megvallva lelkesedésem alább hagyott valamelyest miután megnéztem a pontozást IMDBn ahol a régi változatnál is kevesebbet kapott. Mindenesetre továbbra is érdekel, hogy ezúttal Colin Farrell főszereplésével készült Total Recall milyen lesz.

Ted - Premier: Augusztus 23.:

Nagyon meglepett, hogy külföldön milyen jól teljesített Seth MacFarlane filmje. Az is meglepett, hogy Wahlberg elvállalta a főszerepet hiszen ő nem nagyon szokott vígjátékokban szerepelni. A Family Guy által népszerűvé vált rendező sajátos humora úgy tűnik a mozivásznak előtt is sikereket hoz. A Ted mindenesetre egy ígéretesnek tűnő vígjáték amire érdemes lehet oda figyelni főként, hogy sajnos újabban egyre ritkábban látunk jó vígjátékot.

The Expendables 2 - Premier: Augusztus 30.:

Stallone újra összerántotta korunk legnagyobb akció hőseit, hogy ismét összecsapjanak egy hatalmas akció orgiában. Az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy ezúttal Willisnek és Svarcinak is több szerepe lesz aminek én nagyon örülnék. Nem hiszem, hogy ehhez a filmhez bármit is mondani kellene még valószínűleg egy nagy darálást kapunk majd a jobbik fajtából!

szólj hozzá : apa filmek ég lincoln abraham total ted emlékmás expendables recall

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr14703183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása