Felhőatlasz és Rontó Ralph előzetes!

írta: !Márk! ; 2012.10.29. 22:00

Rövid időn belül két olyan alkotás kerül a hazai mozikba, amelyek szerintem finoman szólva ígéretesek. Remélem mindkettőt lesz lehetőségem megtekinteni, csak aztán nehogy visszasírjam a jegyek árát. :) Folytatásért kattints a "tovább" gombra!

Az első trailer a Felhőatlasz című alkotásé, amelyet a Mátrixot is jegyző Wachowski testvérek készítettek a Parfüm - Egy gyilkos története című film direktorával, Tom Tykwer-rel karöltve. Az én elvárásaim meglehetősen magasak, már csak a három úriember miatt is. Egy szimbolikával teletűzdelt filmre számítok, ahol a szellemi mélység mellett a látvány is ütni fog. Hiába játszanak benne ismert színészek, mégis úgy érzem, hogy nem egy mainstream darab lesz. Mindenesetre nagyon várom!

A másik előzetes pedig a Disney legújabb animációs filmjéhez, a Rontó Ralph-hoz kötődik. Sokan mondták, hogy az utóbbi időben a Disney színvonal kicsit alábbhagyott, de én úgy érzem, hogy itt a remek lehetőség a javításra. A sztori kellően eredeti, az animációra vélhetően nem lesz panasz és reméljük poénokból sem lesz hiány, a trailerben felbukkanó utalásokról nem is beszélve. Inkább úgy érzem, hogy ez a film az idősebb korosztálynak érzem, (nem is nagyon értem a 6-os korhatárt), de a kisebbek is jól el lesznek vele. Egy kreatív, humoros és maradandó filmélményre számítok. Íme:

szólj hozzá : trailer Felhőatlasz Rontó Ralph

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr654875457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása