Assassin's Creed: Black Flags - DLC vagy új rész?

írta: ColdKiller ; 2013.02.11. 22:12

A Ubisoft már korábban megszellőztette, hogy 2014 márciusáig egy újabb AC-játékot dob a piacra, melyben új helyszín és főhős lesz, valamint egy teljesen új fejlesztőcsapat fogja hegeszteni. A napokban több helyen is előkerült a világhálón a titokzatos "Black Flags" alcím.

A Reddit fórumain felbukkant egy névtelen forrás, aki azt állítja, hogy megtekintett egy prezentációt, melyben többször is szerepelt az AC4: Black Flags fedőnevű projekt. Sajnos képi anyaggal nem tudott szolgálni. A posztra rögtön reagált egy másik felhasználó, aki szerint, nem egy új játék, hanem egy DLC készülődik a Ubisoft műhelyében. Ő egy kávézóban figyelt fel két hirdetési dizájner beszélgetésére, akik a "Black Flags DLC"-t tárgyalták. A beszélgetés alapján a kiegészítő a tengeri csatákra összpontosít, melyben az Angol Haditengerészet egyik admirálisának szemszögéből követhetjük nyomon az eseményeket. Az admirális feladata Connor Kenway elfogása lesz. Egyenlőre többet nem tudunk és a fentebb leírt dolgokat is pletykaként kezeljétek.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr725075351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása