Heti Játék Megjelenések: Május 13 - Május 19, 2013

írta: Bial ; 2013.05.11. 15:02

Lássuk csak a jövő heti felhozatalt: Rádióaktív kalandtúra Moszkvában, érkezik a Metro 2033 folytatása. Dönts egy (virtuális) világ gazdasági egyensúlyáról a PS3 mögül a többi játékosra lövöldözve. Ez a Dust 514. Lődözz labdákat és gyűjts gyémántokat a Traveben. Vagy próbálj ki egy párat a frissen érkező IOS játékokból PC-n. Esetleg rettegj Nintendo DS-el a kezedben. Csak erre tessék...megjelenés0513.jpg

Metro: Last Light

  • PC, Xbox 360, PS3

Május 14.-én érkezik a Metro 2033 folytatása. A nukleáris apokalipszis sújtotta Moszkvában a túlélők a város alatt futó metróhálózatokban találtak menedéket és különböző frakciókra bomlottak, akik folyamatosan harcolnak szimultán egymással és a földet ellepő mutánsokkal. A helyzet egyre szorultabbá válik, amikor megjelenik egy új szuper fegyver, amire mindenki feni a fogát. E vidám atmoszférában kalandozik majd a kedves játékos egy Artyom nevű fickó szerepében, aki képes felülemelkedni az egyre növekvő káoszon és meglátni az utolsó fényt az alagút végén. (hehe, bocs...)

DUST 514

  • PS3

A DUST egy ingyenesen játszható többszereplős FPS, erős MMO jegyekkel átitatva, ami nem is csoda annak a fényében, hogy a játék erős kapcsolatot ápol az EVE Online című MMORPG-vel. A játékosok az EVE világában, egy több bolygót magába foglaló univerzumban küzdenek a különféle bázisok és települések birtoklásáéért. A harcok kimenetele pedig kihat a már említett szerepjátékra is. Aki esetleg nem lenne képben, az EVE Onlineban a játékosok ingatlanokat és részvényeket vásárolhatnak, a játékbeli valutájukat pedig valódi pénzre válthatják, így a DUST-beli harcok kimenetelének valódi tétje van, hiszen akár teljes frakciók mehetnek 'csődbe' a két gamma közti mahinációk során. Nekem személy szerint nagyon tetszik maga a koncepció, de hogy mennyire lesz élvezetes a játék az majd elválik. PS3 tulajok előnyben.

Fire and Forget: The Final Assault

  • PC, iPhone, OS X, Android

A Fire and Forget fő célpontjai a különféle mobil platformok, de emellett pc.n is tiszteletét teszi. Első ránézésre egy kifejezetten az önfeledt kikapcsolódásra kihegyezett játék: rakd össze a járgányod, szerelj rá fegyvereket, majd irány az országút és irtani a riválisokat ezerrel. Plusz lehet benne repülni is!

Trave

  • PC

Ez így első ránézésre, egy egyszerű kis logikai/ügyességi játéknak néz ki. A labdát az egérrel tudjuk pöckölgetni és így kell felszedni a gyémántokat meg az egyéb jóságokat a pályákon. Van "bullettime" effekt is, a lasztit akár a levegőben is megállíthatjuk, így a nehezen elérhető helyekre is fel tudunk jutni. Aki pedig kreatívnak érzi magát az gyárthat saját pályákat is a pályakészítőben.

Anomaly 2

  • PC, OS X

Az Anomaly első része, kizárólag az almás mobil eszközöket találta be, a második részt viszont már a pc-sek is kipróbálhatják. A földet lerohanják az alienek és nekünk egy kis túlélő csapatot kell irányítanunk a megszállók ellen. Stílusát tekintve stratégiával állunk szemben, azon belül egyfajta fordított Tower Deffense megoldásokkal operál a stuff, tehát a bázisvédés helyett nekünk kell az egységeinket irányítva felkeresni az ellenfelet, és szétrúgni a rusnyacsáposzöldségek seggét

The Starship Damrey

  • Nintendo 3DS

Nem sok infót találni erről a játékról. Annyi biztos, hogy valami túlélőhorror lesz 3DS-re. Emberünk egy űrhajón ébred az emlékei nélkül és megpróbál kiszabadulni...

Ocean City Racing

  • PC, OS X

Az Ocean City Racing egy sandbox versenyjáték lesz Unreal 3 motorral, ahol akár ki is szállhatsz a kocsiból. A fícsőr lista 20 rendkívül részletesen lemodellezett autót és valósághű fizikát ígér, na meg alacsony árat. 

Mi az amit vártok, vagy mi az aminek inkább meg se kellett volna, hogy jelenjen? 

Ha valami kimaradt volna, akkor azt feltétlen jelezzétek kommentben, köszi! 

szólj hozzá : játék május heti megjelenés metro last light

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr735295085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása