Android Hétfő - Subway Surfers

írta: PCVeterán ; 2013.06.03. 19:01

Hali!Eldöntöttem, hogy bevezetek egy új sorozatot, az android hétfőt. Minden hétfőn Befogok mutatni egy androidra kifutó játékot. Kezdjünk bele.

subway-surfers(2).jpg

A Subway surfers egy nagyon szórakoztató játék. Ez se bonyolít túl semmit, a történet kimerül abban, hogy épp graffitizünk egy vonat kocsira, amikor egy biztonsági őr megzavar bennünket, innentől jöhet a futás és ugrálás a sínek között. A menetek addig tartanak, ameddig meg nem halunk, akár örök időn át futkoshatnánk a vonatok mellett. A menetekkel érméket szerzünk, amiket elverhetünk szörfdeszkára, amivel gyorsabban, lendületesebben haladhatunk illetve különböző fejlesztésekre. A pályákon továbbá találhatók ugrálós cipők és jetpackek. Az ugrálós cipőket nem kell nagyon ragozni, segítségével sokkal nagyobbakat ugorhatunk, A jetpack az egyik legjobb dolog, felrepülhetünk és ameddig tart élvezhetjük a gondtalan utazást, akadályok nélkül.

subway-surfers(1).jpg

Több karaktert is szerezhetünk, ha megvásároljuk őket, vagy ha összeszedjük a cuccaikat a pályán elhelyezett titkos dobozokban. A fejlesztők nem lustálkodnak, ugyanis minden hónapban átszabják a játék külsejét, mindig egy híres városéra. Minden városnak megvan a maga speciális megvehető karaktere, és deszkája, amiket csak ott vehetünk meg.

Összegezve a subway surfers egy nagyon élvezetes játék, leginkább a Temple Run sorozathoz tudnám hasonlítani, viszont ez szebb is és jobb is. Mindenkinek ajánlom. A játék letölthető ingyenesen a Google Playről.

8/10

Subway-Surfers-for-iPad-1a.jpgSubway-Surfers-for-iPad-1.jpg

szólj hozzá : hétfő android subway surfers

A bejegyzés trackback címe:

https://warzoneonline.blog.hu/api/trackback/id/tr255342389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz az oldalon-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Hirdess a Warzone-on!

Változatos hirdetési felületeket biztosítunk elérhető áron, mindenkinek. Keress minket e-mailben!

Statisztika

süti beállítások módosítása